BETALINGSMOGELIJKHEDEN

iDEAL (gratis)
iDEAL is de makkelijkste en snelste manier van betalen. Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Omdat een iDEAL betaling direct wordt uitgevoerd is je bestelling ook direct geplaatst.

Bankoverdracht (gratis)
Indien u kiest voor handmatige bankoverdracht dient u het verschuldigde bedrag handmatig
aan ons over te boeken via uw bank. Kiest u voor deze optie dan ontvangt u van ons een email met alle benodigde gegevens om uw order volledig af te kunnen handelen. Uw bestelling zal vervolgens aan u worden verstuurd als de betaling op onze rekening is bijgeboekt. Een handmatige overboeking kan een aantal dagen duren voordat het op onze rekening is bijgeschreven. Wij zullen uw bestelling pas versturen zodra wij uw transactie hebben ontvangen.
Gemiddeld duurt een bestelling met een handmatige overschrijving zo’n 2 à 3 werkdagen.

Bancontact (gratis)
Belgische klanten kunnen met Bancontact vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. De volgende banken zijn aangesloten: DEXIA, FORTIS, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Sofort Banking (gratis)
Met Sofort banking kunnen consumenten gemakkelijk betalen via hun eigen bankomgeving. Sofort banking is een bekende Europese betaalmethode en beschikbaar in 7 landen. Om met Sofort Banking te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor Sofort banking.

Zodra je bestelling is geplaatst en de betaling is gelukt, ontvang je altijd direct een bevestiging per email.